Streekproducten bij je Thuis

Verzending al vanaf 4,95 door heel Nederland!

Partners van Uit Veluwe

Initiatiefnemers

Pleuni

Pleuni Timmermans

PleuniDOET
initiatiefnemer
Expertise en ervaring in mogen zetten om samen in zo'n korte tijd iedereen thuis van de Veluwse producten te laten genieten en daarmee 100% van de inkomsten in de korte keten op de Veluwe te houden is een fantastische avontuur.
Bart

Bart Boon

Eco Fields
logistiek, administratie en product
Eerlijke producten direct van de boer, door de boer bij je thuis in de keuken. Daar leveren we graag een bijdrage aan, zodat iedereen kennis kan maken met o.a. het heerlijke kalfsvlees van de Veluwe.
Marieke

Marieke Laméris

Proeflab Wageningen
Marketeer en vrijwilligerscoördinator
Pleuni haar daadkracht werkt aanstekelijk dus ik heb me aangesloten om de Uit Veluwe boxen werkelijkheid te laten worden. Met mijn netwerk in de regio en ervaring als marketeer vormen we een energiek team.
Maarten

Maarten Soetens

Woensdag.nl
E-commerce & Techniek
Als website en webshop expert draag ik graag bij met onze expertise aan wereldverbeterende oplossingen, waarbij we snel kunnen genieten van al het heerlijks dat de Veluwe te bieden heeft.

partners

Open Vizier

Sanne & Monique

Open Vizier
Visuele Strategie
Met de Veluwe als onze eigen achtertuin en interesse in projecten rondom food & duurzaamheid hoefde wij niet lang na te denken om ons hierbij aan te sluiten. Wij ondersteunen bij de vervolgstap om Uit Veluwe te laten groeien tot een houdbaar concept.
Studio Lookout

Luuk & Joël

Studio Lookout
Grafisch & fotografie
Wij sluiten ons graag aan bij duurzame initiatieven met passie voor mens en natuur. Nederland zit boordevol mooie producten en wij zetten onze ontwerpskills graag in om iedereen hier kennis mee te laten maken.
Sophie

sophie

Visuele Identiteit
Productfotografie
Waarom voedsel van ver eten we het dicht bij huis ook produceren? Ik draag bij aan Uit Veluwe om een grotere bewustwording te creëren. Ga voor producten met levenskwaliteit, ben je bewust van een slimme manieren van werken en produceren die minder impact geeft op ons ecosysteem.
Echoput

De Echoput

Restaurant
Receptontwikkeling
Heerlijk genieten van natuur zowel binnen als buiten onze muren. We hebben een hooggewaardeerd restaurant dat bekend staat om het wild.   Onze kamers zijn voorzien van alle luxe, er is een wellness en een heerlijk zwembad. Genieten middenin één van Neerlands meest unieke stukken natuur!
Img 0680

Linda

Linda's VA
Social media
Begin 2020 ben ik met Linda’s gestart, mijn doelgroep werd hard geraakt en om toch een start te maken heb ik gereageerd op de enthousiaste oproep. Ik houd me, samen met Merith, bezig met de social media en online marketing. Super leuk om onderdeel te zijn van een team, dat met heel veel enthousiasme de boeren op de Veluwe helpt om hun streekproducten aan de man te brengen!
Merith

Merith

THOFF communicatie
Social media
We zorgen ervoor dat er leuke en interessante berichten op de socials van Uit Veluwe verschijnen en dat deze aansluiten bij de missie. Uit Veluwe is een mooi initiatief dat tijdens de coronacrisis is ontstaan om de boeren toch van een afzetmarkt te voorzien, daar zet ik mijn kennis over communicatie en social media graag voor in!

Mediapartners

Pleuni Timmermans

Pleuni DOET

Als project en eventmanger was mijn agenda tijdelijk een stuk leger en zet ik me graag in om de Veluwse boeren te ondersteunen. De komende periode gaan we verder met de ontwikkeling van Uit Veluwe zodat iedereen na deze periode ook van de heerlijke producten kan blijven genieten. 

Bart Boon

Eco Fields

Als producent van kalfsvlees en wijnen zijn we enorm blij om de handen in elkaar te slaan, te zorgen dat onze producten een mooie bestemming krijgen en u hier voortaan thuis van kan genieten. 

marieke laméris

Proeflab Wageningen

Als marketeer ben ik Proeflab Wageningen gestart en vind het fantastisch om met mijn netwerk en expertise o.a. van de regio in te zetten om iedereen kennis te laten maken met de Uit Veluwe boxen. 

maarten soetens

woensdag.nl

Wij bieden E-commerce oplossingen die zich onderscheiden in functionaliteit en maatwerk. Dit zetten we uiteraard graag in om te zorgen dat de Uit Veluwe boxen besteld kunnen worden. 

 

Verzenden

Door een boer bij je thuisbezorgd!

Veilig betalen

iDeal direct via je bank

Eerlijke streekproducten

Lekker eten van de boer

#supportyourlocalsVeluwe

Help jij ook mee?

© Uit Veluwe 2020

veilig betalen