Over Uit veluwe
waar het begon
maart 2020, de corona crisis
Horeca moest dicht en ging op een innovatieve manier op zoek naar oplossingen, maar de producten van de Veluwse boeren vonden minder afzet. Om deze mooie producten niet verloren te laten gaan en iedereen de mogelijkheid te geven ook thuis te genieten van deze heerlijke producten gingen we aan de slag
met wie het onstond
wie zijn wij
Initiatiefneemster Pleuni Timmermans zocht contact met experts op hun gebied voor aansluiting bij het project.
Bart Boon van Ecofields, Marieke Laméris van Proeflab Wageningen, Maarten Soetens van Woensdag.nl en uiteraard de Veluwse streekboeren.
meer weten
sluit je aan
Alle hulp kunnen we gebruiken, van foto/videograaf, mediadeskundige of andere expert, jouw kennis is altijd inzetbaar.
Neem dan contact op met Pleuni Timmermans via pleuni@pleunidoet.nl
meer weten
contact
Wil je meer weten over Uit Veluwe, neem dan gerust contact op.
Pleuni Timmermans, projectmanager