Streekproducten bij je Thuis

Verzending al vanaf 4,95 door heel Nederland!

Eco Fields

Matendijk 1, 6733 JD, Wekerom

Eco Fields staat voor Hollands biologisch kalfs- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard. Én een combinatie van boerderij en slagerij. Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot kalfsvleesproducten. 

Eco Fields levert botermals biologisch kalfsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat deze Wekeromse kalveren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte. 

Naast rustige potstallen en veel tijd in de ruime wei, krijgen de kalveren bij Eco Fields een gevarieerd rantsoen met natuurlijke, biologisch geteelde voedingsmiddelen, zoals grassen, maïs, gerst en erwten. Hiervoor werkt de boerderij samen met organisaties zoals het Nationale Park de Hoge Veluwe, Stichting Gelders Landschap, Natuurmonumenten, Kroondomeinen en Staatsbosbeheer. 

Het voer wordt verbouwd zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest; mèt mest uit de potstallen van de kalveren. Hierdoor worden de kalveren weerbaarder en zijn medicijnen niet of nauwelijks nodig. Ook worden er bewust minder gangbare gewassen geteeld – zoals vlinderbloemigen – die bevorderlijk zijn voor bodemleven en klimaat. 

www.ecofields.nl

Boerbart Ecofields Full
Img 3511
Img 3572
Img 3943
Img 3461
Img 3518
Img 3932
Img 3527
Verzenden

Door een boer bij je thuisbezorgd!

Veilig betalen

iDeal direct via je bank

Eerlijke streekproducten

Lekker eten van de boer

#supportyourlocalsVeluwe

Help jij ook mee?

© Uit Veluwe 2020

veilig betalen