Streekproducten bij je Thuis

Verzending al vanaf 4,95 door heel Nederland!

Een korte break voor Uit Veluwe

Begin 2020 staken wij de koppen bij elkaar. De horeca ging dicht, en de boeren vonden minder afzet.
Om hun mooie producten niet verloren te laten gaan, bedachten we de Boerbox. Een box gezonde, gevarieerde en lokale producten die je lekker thuis kunt opeten. Zodat iedereen kon genieten van de heerlijke producten van de Veluwe!

De Boerbox was een groot succes, daarom maakten we het ook mogelijk om alle producten los te bestellen. We hebben veel boeren geholpen en consumenten kennis laten maken met de Veluwse producten. Het is tijd voor de volgende stap!

Om Uit Veluwe verder te laten groeien en van de Boerboxen een nog groter succes te maken gaan wij ons de aankomende tijd volledig richten op het realiseren van deze volgende stap. Daarom hebben we besloten om het bestellen van onze producten tijdelijk stop te zetten.

We willen iedereen bedanken die bij ons besteld heeft of ons gesteund heeft. Blijf ons volgen, we houden jullie op de hoogte via social media en zijn snel weer terug!

*Heb je toch een bestelling van 15 boerboxen of meer? Dan kan er rechtstreeks contact opgenomen worden via vragen@uitveluwe.nl en denken we graag mee

Verzenden

Door een boer bij je thuisbezorgd!

Veilig betalen

iDeal direct via je bank

Eerlijke streekproducten

Lekker eten van de boer

#supportyourlocalsVeluwe

Help jij ook mee?

© Uit Veluwe 2020

veilig betalen